Loading...

Despre Noi

Activitatea principala a companiei este designul. Plecand de la aceasta idee ne-am dezvoltat competentele inspre urmatoarele directii: design ambiental rezidential si comercial, design de produs, productie de mobilier si comercializarea unor produse pentru interior cat si pentru alte destinatii.

Scurt istoric

USSdesign s-a infiintat in anul 2011 incepand in primul an de activitate ca o companie mica in care singura activitate era designul de interior, urmand ca la scurt timp sa isi dezvolte prima ramura de executie mobilier.

Incepând cu anul 2014, compania s-a extins, adăgându-se a treia preocupare, comercializarea de produse de interior.

IN 2018 COMPANIA CREEAZA UN NOU BRAND,- DESIGNERSHUB- A CARUI PRIORITATE ESTE COMERCIALIZAREA DE PARCHET STRATIFICAT SI LAMINAT PREMIUM SI USI DE INTERIOR, PRODUSE DETINUTE EXCLUSIV IN ROMANIA, DE NOUL PARTENER, EUROBAC.

Experienta in design, ergonomie si psihologie se regaseste in succesul unui numar semnificativ de proiecte finalizate de design interior si executie de mobilier.

In prezent interesul pentru amenajarea interioara a spatiilor se confrunta cu o afluenta tot mai mare de clienti ce se regaseste intr-o nevoie de a crea o identitate proprie fiecarui interior.

Prin competentele sale decoratorul trebuie sa inteleaga ce vor clientii, sa tina cont de ideile lor bune, sa identifice cea mai avantajoasa formula intre design si ergonomie, si sa o puna in practica in asa fel incat sa reflecte caracterul, personalitatea si cerintele clientului.

Competente
Branding
Marketing
Experienta in design

Proiecte
Total Clienti
k
Fotografii facute
%
Clienti fericiti

Echipa Noastră

Buna ziua
Cristi Serban
Designer
Buna Ziua
Emilia Buciuman
Designer
Buna Ziua
Georgiana Gheorghe
Designer
Buna Ziua
Zeno Dragan
Proiectant
Buna Ziua
Codrean Marisanda
Agent de vanzari
Buna Ziua
Radu Simeria
Designer
Buna Ziua
Alexandru Iova
Designer


300150 - STR. JOHANN NEPOMUK PREYER, NR. 40, TIMISOARA
SHOWROOM: 300117 - Str. Ștefan Octavian Iosif Nr. 1, Timișoara
0754 311 760
OFFICE@DESIGNERSHUB.RO